Wie ben ik

Ik stel me graag aan u voor: mijn naam is Sofie Lombaert en ik  ben voortdurend op zoek naar geluk en harmonie, voor anderen en mezelf.

Geluk ervaar ik als een situatie waarin je diepste behoeften verwezenlijkt zijn. Dit impliceert uiteraard dat je bij jezelf te rade gaat welke je diepste behoeften zijn, want die zijn voor elk van ons verschillend en reeds van bij onze geboorte aanwezig. Het verwezenlijken van je diepste behoeften is als het ware je missie tijdens je leven.

Tijdens mijn on going zoektocht heb ik geleerd dat het belangrijk is om hierbij te luisteren naar je hoofd en naar je hart. Op die manier ontwikkel je wijsheid die je toelaat om in alles wat je meemaakt de goede beslissing te nemen.

Ik ben op een punt in mijn leven gekomen, waarin ik mijn ervaringen in mijn zoektocht naar geluk, met anderen wil delen. Sterker nog, ik weet en voel dat ik dit moét doen. Ik ben ervan overtuigd dat daar waar mensen erin slagen hun diepste behoeften te verwezenlijken, zij zich op een duurzame manier ontwikkelen. Deze individuele ontwikkelingen leiden tot een duurzame ontwikkeling van het grotere geheel. Ons lot is met elkaar verbonden…

PICT0738

One comment on “Wie ben ik
  1. Annelies Alloing says:

    Dag Sofie,

    Heel veel succes met je nieuwe project! May the happiness be with you.

    Groetjes
    Annelies

Recent Comments
Recent Posts