Training

Vanuit haar basisfilosofie biedt Via Sofia trainingen aan kleine groepen van maximum 6 personen. Dit laat toe om met diepgang te werken aan persoonlijke ontwikkeling.

Volgende opleidingen behoren tot het standaardaanbod:

Persoonlijke ontwikkeling: ken je zelf en sta in je kracht:
Ben je op zoek naar harmonie in jezelf en in je omgeving? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! Neem de tijd voor zelfreflectie, leer jezelf beter kennen en kom in je kracht.

Bemiddelen voor iedereen
Verschillende visies hebben een positief effect op de ontwikkeling: beslissingen worden genomen na rijke discussies waarbij verschillende invalshoeken besproken worden. Verschillende visies leiden echter ook wel tot spanningen . Tijdens deze opleiding leer je hoe je als bemiddelaar mensen samenbrengt en een context creëert die het mogelijk maakt voor de partijen om een gesprek te voeren wanneer ze hier om emotionele redenen zelf niet meer toe in staat zijn.

Omgaan met irritatie en boosheid
Irritatie en boosheid zijn gevoelens die zowel fysieke als mentale schade aanrichten indien hier niet rond gewerkt wordt. Via oefeningen, technieken en inzichten leren we hoe we ons kunnen losmaken van deze beklemmende aspecten.

Conflictbeheersing
Confrontaties kunnen leiden tot ernstige conflicten. Het is belangrijk om constructief om te gaan met meningsverschillen en ze niet te ontkennen of te negeren. In deze training kijken we welk gedrag conflicten uitlokt en doet escaleren. Tevens geven we tips om conflicten efficiënt te benaderen en oefenen we een gespreksmodel voor conflicthantering.

Al deze opleidingen bestaan uit 3 sessies van 2 uren. Kostprijs: 270€

Daarnaast biedt Via Sofia ook opleidingen op maat aan. Meer informatie? Vul het Contactformulier in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recent Comments
Recent Posts