Coaching

Als coach begeleid ik je in het bewust worden van wat reeds inherent in jou aanwezig is, in de zoektocht naar wat je energie geeft in je leven en je gelukkig maakt.
Om dit mogelijk te maken leg ik mijn aandacht volledig bij jou.
Door middel van vragen en oefeningen breng ik structuur aan in je gedachtengang waardoor je in contact komt met je diepere zelf.
Ik help je om je gezichtsveld te verruimen door de zaken te benaderen vanuit verschillende invalshoeken.

Wanneer kan ik iets voor je betekenen?
Als je vast zit in je reflectie, als je er zelf even niet uitgeraakt.
Elke seconde werk je aan je ontwikkeling. Zij is continu. Ik visualiseer een levenspad als een boomstructuur met verschillende vertakkingen die telkens weer verder vertakken. Elke tak heeft een deur. De deuren zijn op slot en de sleutels liggen in jezelf. Vele sleutels zijn eenvoudig te vinden, waardoor je een aantal deuren zeer gemakkelijk kan openen. Andere deuren openen niet gemakkelijk omdat je de sleutel niet (onmiddellijk) vindt. Dit ervaren we als problemen/moeilijkheden. We zouden het ook kunnen beschouwen als opportuniteiten. Momenten in ons leven waar we worden uitgedaagd om verbinding te krijgen met wie we zijn, . Om bij jezelf op zoek te gaan naar de motivatie om die deur te openen.
Jij beschikt immers over het antwoord op al je vragen. Jij alleen beschikt over de sleutel tot je geluk.

Het kan best zijn dat de coaching niet onmiddellijk de gewenste gevolgen heeft en pas na een langere tijd betekenis krijgt in je ontwikkeling.

Praktische informatie betreffende een coachingtraject bij Via Sofia:

Een coachingtraject bedraagt maximaal 5 sessies + een intake gesprek.
Iedere sessie duurt 90 minuten.
Kostprijs per sessie= 45 € (BTW inbegrepen)

One comment on “Coaching
  1. Ik wens je heel veel passie en voldoening!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Recent Comments
Recent Posts